Problémy interkulturálnej komunikácie znázornené na praktickom príklade Česko-Nemeckej spoločnosti. - Šepáková, Andrea; Střížová, Vlasta, 1946-; Třeštíková, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Diplomová práca sa zaoberá špecifickou formou komunikácie prebiehajúcou medzi pracovníkmi z rôznych štátov, a tou je interkulturálna komunikácia. Zameriava sa na úskalia, možné príčiny problémov a praktické znázornenie na Česko-Nemeckej spoločnosti Škoda-Auto.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses