Srovnání webových stránek vybraných českých měst (včetně anglických mutací) - Michalička, Jan (2006)
Tato práce se zabývá problematikou hodnocení a srovnávání webových stránek českých měst a obcí. Je zde provedena základní charakteristika těchto webů a vybrány hlavní oblasti, které jsou zásadní pro jejich hodnocení. Na základě těchto obecných oblastí je vytvořena komplexní metodika hodnocení těchto webů, která je zároveň otestována na stránkách měst Olomouce, Plzně a Zlína.