Srovnání webových stránek vybraných českých měst (včetně anglických mutací) - Michalička, Jan; Svatá, Vlasta, 1952-; Rydzi, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Tato práce se zabývá problematikou hodnocení a srovnávání webových stránek českých měst a obcí. Je zde provedena základní charakteristika těchto webů a vybrány hlavní oblasti, které jsou zásadní pro jejich hodnocení. Na základě těchto obecných oblastí je vytvořena komplexní metodika hodnocení těchto webů, která je zároveň otestována na stránkách měst Olomouce, Plzně a Zlína.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses