Postavení Brazílie v mezinárodním obchodu - Žánová, Veronika; Gullová, Soňa, 1954-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Tomuto rozdělení odpovídá i počasí. Právě to, podle mého názoru hraje důležitou roli v povaze lidí. Na severu vládne tropické počasí, zimu tu neznají a většina dne se odehrává venku. Dva-náct měsíců v roce jsou obyvatelé severní Brazílie obklopeni sluncem a zářivými barvami. Žijí zde většinou potomci původního obyvatelstva, kterým se podobají. Pleť snědá, oči a vlasy černé. Většina z nich je extrémně chudá a nevzdělaná (analfabetismus zde není výjimkou). Zato jsou otevření
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; obchodní bilance; zahraniční obchod; Brazílie; bakalářské práce; balance of trade; foreign trade; Brasil; bachelor's theses