Obchodní vazby ČR-Rusko - Kuličková, Iveta (2006)
Práce se zabývá charakteristikou obchodních vazeb mezi Českou republikou a Ruskem. Nejprve se věnuje popisu a porovnání české a ruské ekonomiky, poté se zaměřuje na obchodní vazby v období 1993-2005 jak po stránce kvalitativní, tak i po stránce kvantitativní. Dále se snaží nastínit možný budoucí vývoj těchto vazeb.