Obchodní vazby ČR-Rusko - Kuličková, Iveta; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce se zabývá charakteristikou obchodních vazeb mezi Českou republikou a Ruskem. Nejprve se věnuje popisu a porovnání české a ruské ekonomiky, poté se zaměřuje na obchodní vazby v období 1993-2005 jak po stránce kvalitativní, tak i po stránce kvantitativní. Dále se snaží nastínit možný budoucí vývoj těchto vazeb.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; zahraniční obchod; Rusko; bakalářské práce; foreign trade; Russia; bachelor's theses