Vliv PZI na vnější ekonomickou rovnováhu ČR - Navrátilová, Petra; Plchová, Božena, 1936-; Jirges, Tibor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
V mé bakalářské práci se chci věnovat především vývoji přímých zahraničních investic v ČR a možnostech jejich přílivu včetně zmínky o pobídkách pro zahraniční investory. Dále bych se pokusila nastínit vliv přímých zahraničních investic na platební bilanci České republiky. Celá práce vystihuje dění v oblasti PZI od roku 1993 až téměř do současnosti.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses