Analýza investičního postředí Ruska - Artyukhova, Ekaterina (2006)
prace zahrnuje popis konkurenčních výhod ruska jako státu přitahujíci zahraniční investice, včetně zakonodárního a administrativního regulování. poskytování daňových úlev. makroekonomická analýza za rok 2005 2006, podle hlavních makroekonomických ukazatelů.