Analýza investičního postředí Ruska - Artyukhova, Ekaterina; Müllerová, Františka, 1948-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
prace zahrnuje popis konkurenčních výhod ruska jako státu přitahujíci zahraniční investice, včetně zakonodárního a administrativního regulování. poskytování daňových úlev. makroekonomická analýza za rok 2005 2006, podle hlavních makroekonomických ukazatelů.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses