Zvláštnosti podnikatelského prostředí francouzského regionu Languedoc- Roussillon - Tůmová, Monika; Gullová, Soňa, 1954-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Cílem této bakalářské práce je seznámit čtenáře s francouzským regionem Languedoc-Roussillon, přinést souhrnné informace o teritoriu, jeho ekonomickém a podnikatelském prostředí, zahraničním obchodě a poukázat na možnou spolupráci České republiky s tímto regionem. Práce podává informace o základních ekonomických ukazatelích - HDP, zaměstnanosti, průmyslu, zemědělství, turistickém ruchu, dopravě, zahraničním obchodu.Pojednává o podnikatelském prostředí v regionu a programech na podporu podnikání. Konec práce je věnován obchodním příležitostem českých výrobců v tomto regionu a obchodnímu jednání
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses