Financování základních škol - Mertová, Kamila (2006)
Práce hodnotí systém financování základních škol v městské části Praha 10. V úvodní části je seznámení s legislativní úpravou ve školství. Vymezují se zde vztahy škol a systému státní správy a samosprávy. Dále je zde naznačena metoda financování.