Financování základních škol - Mertová, Kamila; Urbánek, Václav; Janeček, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Práce hodnotí systém financování základních škol v městské části Praha 10. V úvodní části je seznámení s legislativní úpravou ve školství. Vymezují se zde vztahy škol a systému státní správy a samosprávy. Dále je zde naznačena metoda financování.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses