Ocenění společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. - Dygasiewiczová, Mariola; Mařík, Miloš, 1947-; Hadrbolec, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Diplomová práce se zabývá stanovením tržní hodnoty společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. pro případ prodeje zatím neznámému investorovi. Ocenění je provedeno pomocí metody DCF entity a metody tržního porovnání. Posouzení relevantního trhu a stanovení tempa růstu tržeb je součástí strategické analýzy. Podrobný přehled minulého vývoje je zaznamenám ve finanční analýze, která poskytuje informace také pro vyčíslení generátorů hodnoty a sestavení finančního plánu. V závěrečném ocenění je stanovena výsledná hodnota.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; predikce; analýza; diplomové práce; prediction; analysis; master's theses