Komparace objemu a struktury veřejných výdajů v České a Slovenské republice - Novák, Alexander (2006)
Bakalářská práce porovnává objem a strukturu veřejných výdajů v České a Slovenské republice s cílem vystihnout společné rysy a hlavní diference mezi oběma zeměmi. Komparace byla provedena dle metodiky Evropského systému národních a regionálních účtů (ESA 95) a klasifikace funkcí vládních institucí (COFOG).