Komparace objemu a struktury veřejných výdajů v České a Slovenské republice - Novák, Alexander; Hamerníková, Bojka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Bakalářská práce porovnává objem a strukturu veřejných výdajů v České a Slovenské republice s cílem vystihnout společné rysy a hlavní diference mezi oběma zeměmi. Komparace byla provedena dle metodiky Evropského systému národních a regionálních účtů (ESA 95) a klasifikace funkcí vládních institucí (COFOG).
Vedoucí práce: Bojka Hamerníková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses