Dlouhodobý nehmotný majetek - Hromádková, Zuzana; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Práce je zaměřena na srovnání mezinárodní a české úpravy dlouhodobého nehmotného majetku. Věnuje se jeho vymezení, pořízení a prvotnímu ocenění, následnému ocenění, odpisování, technickému zhodnocení, vykazování a samostatná kapitola se zabývá účtováním jeho pořízení, odpisování a vyřazení v ČR. Většina kapitol obsahuje praktické příklady. Okrajově je zmíněna i problematika odložené daně.
Vedoucí práce: Ladislav Mejzlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; výzkum a vývoj; bakalářské práce; research and development; bachelor's theses