Finanční leasing-srovnání úpravy platné v ČR s IFRS - Slepičková, Lenka; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Obecné charakteristiky leasingu, finanční leasing podle úpravy v ČR, právní a účetní vymezení, finanční leasing podle mezinárodních účetních standardů, obecné charakteristiky a účtování, srovnání obou úprav, praktické srovnání pomocí příkladu, účtování u nájemce a pronajímatele podle české úpravy, účtování u nájemce a pronajímatele podle IFRS, rozdíly vyplývající z příkladu.
Vedoucí práce: Ladislav Mejzlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční leasing; bakalářské práce; financial leasing; bachelor's theses