Daň z příjmů a její projev v účetnictví - Kašparová, Pavlína (2006)
bakalářská práce se zaměřuje na operace a činnosti související se zjišťováním základu daně a potažmo i daňové povinnosti fyzických a právnických osob a to, jak po účetní tak po daňové stránce.