Daň z příjmů a její projev v účetnictví - Kašparová, Pavlína; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
bakalářská práce se zaměřuje na operace a činnosti související se zjišťováním základu daně a potažmo i daňové povinnosti fyzických a právnických osob a to, jak po účetní tak po daňové stránce.
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses