Vnitřní podvodná jednání - Konečná, Jana (2006)
V první části diplomové práce jsem se pokusila vnitřní podvodná jednání včlenit do širšího kontextu hospodářské kriminality a ve druhé je podrobně klasifikovat. Třetí část je pak věnována konkrétním schématům neoprávněného nakládání s podnikovými aktivy, a to včetně jejich podrobnějšího členění, způsobů jejich odhalování a prevence.