Vnitřní podvodná jednání - Konečná, Jana; Králíček, Vladimír, 1952-; Kárník, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
V první části diplomové práce jsem se pokusila vnitřní podvodná jednání včlenit do širšího kontextu hospodářské kriminality a ve druhé je podrobně klasifikovat. Třetí část je pak věnována konkrétním schématům neoprávněného nakládání s podnikovými aktivy, a to včetně jejich podrobnějšího členění, způsobů jejich odhalování a prevence.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses