Ocenění společnosti INOVA Praha s.r.o. - Šmahová, Eva (2006)
Předmětem diplomové práce je ocenění společnosti INOVA Praha s.r.o.Zjištění hodnoty bylo provedeno metodou DCF equity na základě provedené strategické a finanční analýzy a sestaveného finančního plánu.