Ocenění společnosti INOVA Praha s.r.o. - Šmahová, Eva; Jurečka, Jan, 1935-; Bürger, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Předmětem diplomové práce je ocenění společnosti INOVA Praha s.r.o.Zjištění hodnoty bylo provedeno metodou DCF equity na základě provedené strategické a finanční analýzy a sestaveného finančního plánu.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses