Národní rozvojový plán a jeho aplikace na možnosti malých a středních podniků - Šebová, Petra; Vojík, Vladimír, 1944-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
V práci popisuji a analyzuji využití fondů z EU určených hlavně pro male a střední podniky. Nacházíme se na konci prvního Národního rozvojového plánu a doposud bylo využito pouze necelých 7 % z nabízené pomoci. Snaha této práce je zjistit důvody tak malého využití dotací z EU. V praktické části se opírám o výsledky vlastního dotazníkového šetření a výsledků průzkumu agentury CEBRE.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses