Interní Audit - Nováková, Lenka; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Svou bakalářskoou práci, jsem psala na téma Interní audit. K tomuto rozhodnutí mě vedl především rostoucí význam a důležitost interního audituv současné době pro ekonomický rozvoj na celém světě. Profese interního auditu je v naší republice a v mnohých podnicích své místo a náplň teprve hledá.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses