Odložená daň - Vrbová, Tereza; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Práce podává ucelený pohled na problematiku odložené daně. Popisuje, jak a z čeho odložená daň vzniká, popisuje její hlavní formy. Informuje o povinnosti účtovat o této dani. Věnuje se popisu metod, které se používají při jejím určování, jejímu výpočtu. Hlavní částí práce je popis konkrétních situací, kdy odložená daň vzniká, jsou zde zmiňovány základní údaje z okruhu daní. K této části jsou přiloženy pro názornost příklady, které by měly objasnit problematiku. Dále se práce věnuje účtování o odložené dani, její inventarizaci a jejímu zveřejňování.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses