Koncept spolupráce podniků a vysokých škol - Kopecký, Jan; Žid, Norbert; Koucká, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Diplomová práce se zabývá vztahy mezi podniky a vzdělávacími institucemi týkajících se vzdělávání a budoucího uplatnění studentů na trhu práce. Cílem je navrhnout koncept spolupráce podniků a škol, který by komplexně tyto vztahy pokrýval. Práce definuje předpoklady fungování potřebných procesů v rámci firmy, které jsou ukryty v práci oddělení Human Resources. Na těchto základech práce definuje cíle firem pro spolupráci se školami a navrhuje programy a aktivity, které tuto spolupráci určují. Práce zároveň mapuje předpoklady na straně škol, přínosy a klíčové prvky spolupráce.
Vedoucí práce: Norbert Žid
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses