Cestovní pojištění po vstupu do EU - Veselá, Eva; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Cestování s sebou přináší různá rizika. K usnadnění překonání problémů, které nás mohou při cestách potkat, slouží cestovní pojištění. Pojištění sice nemůže zabránit vzniku pojistné události, ale v každém případě zmírní její finanční dopady a představuje jakousi jistotu pojištěného, že ocitne-li se v nouzi, bude mu poskytnuta pomoc. Cestovní pojištění je kombinací pojistných produktů různého typu. V této práci jsou popsány jednotlivé produkty cestovního pojištění, dále změny v pojištění léčebných výloh po vstupu ČR do EU a pojistný trh v ČR.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses