Marketingová analýza využití pražských historických mlýnů v oblasti cestovního ruchu - Němcová, Miluše; Netková, Jarmila; Koňařík, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vymezení pojmů kulturní dědictví, průmyslové dědictví, průmyslová revoluce, průmyslová archeologie, technické památky. Mezinárodní organizace a mezinárodní dohody průmyslového dědictví. Památková péče v České republice. Druhy mlýnů. Historie vzniku mlýnů. Historie mlýnů v Praze. Současnost mlýnů v Praze. Využití pražských mlýnů v cestovním ruchu. Doporučení pro mlýny.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; cestovní ruch; mlýny; památková péče; technické památky; diplomové práce; tourism; mills; historic preservation; technical antiquities; master's theses