Marketingová studie destinace cestovního ruchu Moravský kras - Stejskalová, Lucie (2006)
Cílem této diplomové práce je zhodnocení marketingového prostředí a zmapování destinačního mixu oblasti Moravského krasu. Na základě těchto zhodnocení jsou stanovena doporučení pro rovnoměrnější využití potenciálu této destinace.