Hospodářské vztahy ČR se Slovenskem, vývoj od roku 2000 - Vrbská, Eva; Jirges, Tibor; Plchová, Božena, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Cílem této práce je popsat zahraniční obchod ČR se Slovenskem. Konkrétně jsou vybrány roky 2002 a 2005, které jsou analyzovány každý zvlášť, a pak jsou srovnány. K analýze, a poté i ke srovnání slouží změny v komoditní struktuře SITC zahraničního obchodu, v bilanci služeb a v přímých investicích na Slovensko.
Vedoucí práce: Tibor Jirges
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; zahraniční obchod; Slovensko; bakalářské práce; foreign trade; Slovakia; bachelor's theses