Příprava a analýza projektů organizací k využití strukturálních fondů EU - Vyoralová, Jitka; Hrůzová, Helena, 1954-; Navrátilová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Práce se zabývá srovnáním dvou projektů čerpajících prostředky z Jednotného programového dokumentu pro Cíl 3 a vyvození obecných doporučení pro další organizace, které chtějí čerpat prostředky ze strukturálních fondů (jak připravit projekt a žádost o poskytnutí prostředků). Současně je krátce představen projektový management a strukturální politika Evropské unie.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; strukturální fondy; projektový management; diplomové práce; structural funds; project management; master's theses