Městský úřad organizace, působnost, činnost - Mládenková, Iva (2006)
Práce se zaměřuje na působnost, prapůsobnost a pravomoc, organizaci a činnost Městského úřadu Česká Třebová. Teoreticky je popsáno postavení a působnost městského úřadu. V práci jsem analyzovala organizační strukturu. Praktická činnost odborů je ukázána na příkladu živnostenského odboru a odboru rozvoje města a investic. V závěrech jsou podány pozitivní i kritické postřehy.