Městský úřad organizace, působnost, činnost - Mládenková, Iva; Svoboda, Karel, 1930-2007; Mates, Pavel, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Práce se zaměřuje na působnost, prapůsobnost a pravomoc, organizaci a činnost Městského úřadu Česká Třebová. Teoreticky je popsáno postavení a působnost městského úřadu. V práci jsem analyzovala organizační strukturu. Praktická činnost odborů je ukázána na příkladu živnostenského odboru a odboru rozvoje města a investic. V závěrech jsou podány pozitivní i kritické postřehy.
Vedoucí práce: Karel Svoboda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses