Analýza a organizační architektura společnosti Thermal ? F, a.s. - Bednářová, Iva (2006)
V diplomové práci je v prvních kapitolách provedena situační analýza společnosti. Jednotlivé složky jsou zhodnoceny a pokud je to shledáno za nutné, je navrženo řešení vedoucí ke zlepšení či nápravě stávající situace. V dalších částech jsou podrobeny analýze stavební prvky společnosti, s detailním pohledem na organizační architekturu a kulturu firmy.