Analýza a organizační architektura společnosti Thermal ? F, a.s. - Bednářová, Iva; Dědina, Jiří, 1955-; Štýbr, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
V diplomové práci je v prvních kapitolách provedena situační analýza společnosti. Jednotlivé složky jsou zhodnoceny a pokud je to shledáno za nutné, je navrženo řešení vedoucí ke zlepšení či nápravě stávající situace. V dalších částech jsou podrobeny analýze stavební prvky společnosti, s detailním pohledem na organizační architekturu a kulturu firmy.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses