Ochrana spotřebitele (konkrétní případ) - Leiss, David (2006)
Má bakalářská práce se zabývá problematikou regulace reklamy ve farmacii. Farmaceutické společnosti často útočí na nás jako spotřebitele nekalou formou reklamy. Společně se zakazánými formami reklamy jsem podrobněji rozebral zákon o regulaci reklamy a zákon o ochraně spotřebitele. Zaměřil jsem se také na nové evropské trendy v oblasti spotřebitele a jeho ochrany. Ve své praktické části jsem provedl analýzu kvality reklamních materiálů na farmaceutické výrobky v ČR.