Ochrana spotřebitele (konkrétní případ) - Leiss, David; Zadražilová, Dana, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Má bakalářská práce se zabývá problematikou regulace reklamy ve farmacii. Farmaceutické společnosti často útočí na nás jako spotřebitele nekalou formou reklamy. Společně se zakazánými formami reklamy jsem podrobněji rozebral zákon o regulaci reklamy a zákon o ochraně spotřebitele. Zaměřil jsem se také na nové evropské trendy v oblasti spotřebitele a jeho ochrany. Ve své praktické části jsem provedl analýzu kvality reklamních materiálů na farmaceutické výrobky v ČR.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses