Západní spotřebitel v CPE Kuby - Janů, Petr; Zadražilová, Dana, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje a hodnotí situaci spotřebitele v centrálně plánované ekonomice Kubánské republiky se zaměřením na vybrané oblasti, kterými jsou doprava, ubytování a maloobchod. Využívá autorovu osobní zkušenost se zemí, o které je složité získat nezkreslené informace a která svým centrálním plánováním a komunistickou diktaturou vytvořila nestandardní ekonomické a společenské prostředí.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses