PPP v ČR - Juríková, Daniela; Valach, Josef, 1933-2025; Hruboň, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Popis prostredia v ČR pre implantáciu PPP projektov. Podrobný popis, čo je to PPP. Praktický príklad zo Slovenska - diaľničný projekt Lietavká Lúčka - Turany.
Vedoucí práce: Josef Valach
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses