Finanční analýza společnosti Hast, s.r.o. - Dobiášová, Olga (2007)
Bakalářská práce sestává ze dvou částí - metodologické a aplikační. V metodologické části je postaven teoretický základ finanční analýzy. Praktická část pak obsahuje charakteristiku podniku a vlastní finanční analýzu. Finanční analýza je provedena na základě zpracovaných účetních výkazů. Podnik je analyzován pomocí horizontální, vertikální analýzy, poměrových ukazatelů a několika predikčních modelů.