Finanční analýza společnosti Hast, s.r.o. - Dobiášová, Olga; Kynclová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce sestává ze dvou částí - metodologické a aplikační. V metodologické části je postaven teoretický základ finanční analýzy. Praktická část pak obsahuje charakteristiku podniku a vlastní finanční analýzu. Finanční analýza je provedena na základě zpracovaných účetních výkazů. Podnik je analyzován pomocí horizontální, vertikální analýzy, poměrových ukazatelů a několika predikčních modelů.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses