Dlouhodobý majetek - účetní a daňové odpisy, odložená daň - Kožíšková, Lucie; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá základní definicí dlouhodobého majetku z hlediska zákona o daních z příjmů a z hlediska účetnictví, dále je zaměřena na objasnění problematiky účetních a daňových odpisů, jejich charakteristika, výpočet, zaúčtování, odlišnosti daňových a účetních odpisů, obsahuje i praktické příklady výpočtu účetních a daňových odpisů. Dále se zabývá obecně problematikou odložené daně a odloženou daní z titulu rozdílu mezi účetními a daňovými odpisy (metody vykazování, účtování, praktické příklady).
Vedoucí práce: Vendula Spálenková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses