Mikroekonomická analýza odběratelů společnosti - Bláhová, Petra; Soukupová, Jana; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá analýzou vývoje a struktury odběratelů společnosti, která vyrábí růžový porcelán. V práci je popsána pozice společnosti na trhu z hlediska dostupnosti zdrojů, možnosti ovlivnění cen výrobků a vyráběného množství. Poslední část práce je zaměřena na zjednodušenou analýzu elasticity poptávky po produktech společnosti a je vysloven názor na možnosti jejího ovlivnění.
Vedoucí práce: Jana Soukupová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; konkurenční výhoda; analýza; diplomové práce; competitive advantage; analysis; master's theses