Analýza trhu penzijního připojištění - Bílková, Jaroslava (2007)
Bakalářská práce se zaměřuje na Analýzu trhu penzijního připojištění. Teoretickou část tvoří obecná charakteristika penzijního připojištění a jeho legislativní úprava, přístup státu k penzijnímu připojištění a formy podpory tj. státní příspěvky, daňové úlevy pro účastníky penzijního připojištění a zaměstnavatele. Část je také věnována státnímu dozoru nad činností penzijních fondů a depozitáře. Samotná analýza penzijního připojištění, je zaměřena na vývoj trhu penzijního připojištění a následný rozbor jednotlivých penzijních fondů z hlediska jejich hospodaření, vývoje počtu účastníků a příspěvků penzijního připojištění.