Analýza trhu penzijního připojištění - Bílková, Jaroslava; Dohnal, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se zaměřuje na Analýzu trhu penzijního připojištění. Teoretickou část tvoří obecná charakteristika penzijního připojištění a jeho legislativní úprava, přístup státu k penzijnímu připojištění a formy podpory tj. státní příspěvky, daňové úlevy pro účastníky penzijního připojištění a zaměstnavatele. Část je také věnována státnímu dozoru nad činností penzijních fondů a depozitáře. Samotná analýza penzijního připojištění, je zaměřena na vývoj trhu penzijního připojištění a následný rozbor jednotlivých penzijních fondů z hlediska jejich hospodaření, vývoje počtu účastníků a příspěvků penzijního připojištění.
Vedoucí práce: Radim Dohnal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses