Postupy moderního obchodování komoditními futures - Štěpánek, Dan (2007)
Základy komoditního obchodování. Návod pro začínajícího komoditního obchodníka jak se rychle zorientovat v tradingu. Fungování futures kontraktů při využití margin a leverage. Využití technické a fundamentální analýzy v komoditním obchodování.