Postupy moderního obchodování komoditními futures - Štěpánek, Dan; Brada, Jaroslav, 1964-; Čajka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Základy komoditního obchodování. Návod pro začínajícího komoditního obchodníka jak se rychle zorientovat v tradingu. Fungování futures kontraktů při využití margin a leverage. Využití technické a fundamentální analýzy v komoditním obchodování.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; komoditní deriváty; futures; diplomové práce; commodity derivatives; futures (finance); master's theses