Analýza daňového systému Itálie - Hanáková, Lucie (2007)
V bakalářské práci s názvem ?Analýza daňového systému Itálie? je čtenáři popisován italský daňový systém, jeho reforma z roku 2003 a její možné dopady na daňové poplatníky.