Analýza daňového systému Itálie - Hanáková, Lucie; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
V bakalářské práci s názvem ?Analýza daňového systému Itálie? je čtenáři popisován italský daňový systém, jeho reforma z roku 2003 a její možné dopady na daňové poplatníky.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses